Mantelzorg Cafe Deurne: ontspanning en informatie tijdens Kei Gezond Festival!

Inhoud

Wat heb je nodig om je gezond en gelukkig te voelen? 

Tijdens het Kei Gezond Festival, draait alles om het bevorderen van jouw welzijn. En speciaal voor jou, als toegewijde mantelzorger, organiseren we een Mantelzorg Café in het Huis voor de Samenleving. Partners of andere belangstellende zijn ook van harte welkom.

Mantelzorg Café

Samen in gesprek met specialisten en met elkaar.

In het Mantelzorgcafé kun je onder het genot van een kop koffie of thee ontspannen en waardevolle informatie ontvangen van verschillende specialisten. Een mantelzorgmakelaar, onafhankelijke cliëntondersteuner, vertegenwoordigers van het zelfhulpnetwerk, wijkcoördinator, maatschappelijk werker en het Steunpunt Mantelzorg staan voor je klaar. Hier kun je al je vragen stellen en waardevolle tips en advies krijgen en staan we open voor jouw verhaal.

  • Datum en tijd: zaterdag 15 juni 2024  van 13.30 tot 15.00 uur 
  • Locatie:  Huis voor de Samenleving in de ‘Peelzaal’ 
  • Aanmelden: Mantelzorgcafé - Leef Deurne!

Het Kei Gezond Festival is een unieke kans om meer inzicht te krijgen in hoe je jouw gezondheid kunt verbeteren en lekkerder in je vel kunt komen te zitten. Tussen 10.00 en 17.00 uur kun je stands bezoeken en worden er diverse activiteiten, lezingen en workshops aangeboden waar je gratis aan kunt deelnemen. Het festival biedt voor elk wat wils, met zones gericht op ontmoeting, ontspanning, beweging en gezondheid. Kijk voor meer informatie en aanmelding bij workshops op www.leefdeurne.nl/kei-gezond-festival

Meer weten?

 Meer weten over hoe je als mantelzorger goed voor jezelf kunt zorgen en waar je terecht kunt voor ondersteuning? Kom dan langs bij het Mantelzorgcafé tijdens het Kei Gezond Festival op 15 juni. We kijken ernaar uit om je daar te verwelkomen!

 keigoed

 

 

Bedoeld voor
mantelzorgers die meer inzicht willen krijgen in hoe je je gezondheid kunt verbeteren
Start
zaterdag 15 juni
13.30-15.00 uur

Locatie:
KeiGezond Festival
Centrum van Deurne