Samen in gesprek over zingeving (voor mantelzorgers)

Inhoud

Doel/Inhoud

Wanneer we geconfronteerd worden met de uitdagingen van het zorgen voor een naaste, kan dit allerlei levensvragen oproepen. Levensvragen zijn diepgaande vragen waar niet altijd een antwoord op te vinden is of waar we niet de tijd voor (kunnen) nemen als we naast ons eigen leven ook zorgen voor iemand anders.

Deze vragen gaan vaak over onszelf, over hoe we naar het leven kijken en ervaren en over hoe we zin beleven, kortom over jouw zingeving. Deze vragen kunnen ontstaan door mooie ervaringen of moeilijke omstandigheden.

Het kan steunend en verrijkend zijn om met andere mantelzorgers in gesprek te gaan over deze levensvragen, in ieder geval kan je herkenning en begrip bij elkaar vinden.

  • Datum en tijd: donderdag 30 mei 10.00-12.00 uur
  • Locatie: Wijkhuis 't Brandpunt, Biezenlaan 29 in Helmond (Brandevoort)

Voor degene die graag wil meedoen maar niet in de gelegenheid is om in de ochtend aan te sluiten, neem dan toch contact op met bovengenoemde contactpersonen want dan kan ik bekijken of we een nieuwe groep kunnen starten in de middag en/of avond vanaf september.

Dit geldt ook voor de mantelzorgers die jonger zijn dan 50 jaar maar die zorgen voor een naaste die ernstig ziek is en aan deze ziekte kan overlijden (palliatief of terminaal is).

 

Trainer

Anne van den Heuvel

Bedoeld voor
mantelzorgers van 50 jaar of ouder uit Helmond of die zorgen voor iemand uit Helmond en open staan om in gesprek te gaan over zingeving
Start
donderdag 30 mei
10.00-12.00 uur

Locatie
Wijkhuis 't Brandpunt
Biezenlaan 29 Helmond (Brandevoort)
Inschrijfformulier

Mijn gegevens