Workshop voor mantelzorgers: Antwoord op levensvragen - kennismaken familieopstellingen

Inhoud

Een kennismaking met familieopstellingen 

Deze workshop is speciaal voor mantelzorgers en kan helpen bij het houden van de balans bij het mantelzorgen, zodat je ook goed voor jezelf blijft zorgen! 

In deze workshop krijg je antwoord op jouw vragen en dilemma’s over de invulling van je leven, het omgaan met je teleurstellingen en het verwezenlijken van je wensen en dromen. 

  • Datum en tijd: dinsdag 27 februari, 10.00 - 12.30 uur 
  • Locatie: Buurthuis Kadans, Sint Jozefstraat 1 Best

De workshop duurt  2.5 uur. Er is daarnaast ruimte gereserveerd om na de workshop nog na te praten voor wie daar behoefte aan heeft. De workshop wordt verzorgd door Ellen Joormann (www.ellenjoormann.nl).

Aanmelden

Meld je voor 12 februari aan bij het Infopunt LEVBest, Zonnewende 173
Telefoon: 0499 77 01 10 
E-mail: infopuntbest@levgroep.nl

Na de aanmelding voor de desbetreffende workshop ontvang je een bevestiging met aanvullende informatie. 

Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per workshop. Vol is vol! Mocht er geen plek meer zijn bij de workshop, kijken en denken we uiteraard graag met je mee naar een passende oplossing of alternatief. 

Mocht je willen deelnemen maar lukt het gezien de zorg die je draagt voor een ander of praktische zaken niet lukken om naar de workshop te komen? Neem dan contact op met het Infopunt van LEVBest. Dan kijken we samen hoe we ervoor kunnen zorgen dat je toch kunt deelnemen.

Voor vragen, informatie of een praatje ben je welkom bij het Steunpunt Mantelzorg, hier kijken we graag met je mee! Het Infopunt is gevestigd in Bestwijzer (Zonnewende 173) en (telefonisch) bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, via tel: 0499 77 01 10 of per e-mail via infopuntbest@levgroep.nl