LEVgroep

LEV Zomerweken 2019

De maanden juli en augustus staan voor vakantie en mooi weer. Alles is anders dan de rest van het jaar. Voor veel senioren een tijd waarin veel vaste activiteiten een paar maanden wegvallen. Wekelijkse clubs bijvoorbeeld starten pas weer na de zomer en dagen duren soms wel heel lang. Wat ons betreft blijft u ook deze zomer lekker actief.
Dit jaar organiseert LEVgroep namelijk voor het dertiende achtereenvolgende jaar de LEV Zomerweken voor Helmondse senioren tijdens de zomervakantieperiode.
Het programma biedt ruim 50 creatieve, sportieve, educatieve en gezellige zomeractiviteiten. Er is volop aanbod, ook in uw wijk. U hoeft zich dus niet te vervelen deze zomer. Haal de folder in huis en schrijf u snel in!  
 
De brochure van de LEV Zomerweken is verkrijgbaar bij onder meer de bibliotheek Helmond-Peel, wijkhuizen de Fonkel, de Boerderij, de Brem, Westwijzer, de Lier en het TOV-gebouw, lunchroom de Keyser, de diverse zorgcentra en aan de receptie van het centraal kantoor van LEVgroep aan de Penningstraat in Helmond.
U kunt het programma en inschrijfformulier ook downloaden via onderstaande buttons.