LEVgroep

Zorgen doe je samen!

Waarderingsactie Gemert-Bakel voor mantelzorgers 2019

Bent u in het jaar 2019 mantelzorger geweest? Dan wil de gemeente Gemert-Bakel graag haar blijk van waardering aan u uitspreken.
Dit wil zij doen door het schenken van een Hartje Gemert bon van 60 euro aan u als mantelzorger en een bioscoopbon van 25 euro voor jonge mantelzorgers t/m 18 jaar.
 
Aanvragen
Vanaf 1 september staat het aanvraagformulier op onze website.  
Papieren exemplaren liggen vanaf die datum bij de receptie van LEVgroep, Vondellaan 51, bij de Zorg Coöperatie Gemert, Julianastraat 2-T034, 5421 DB Gemert bij het gemeentehuis, de huisartsen in Gemert-Bakel en de dorpsondersteuner bij u in de buurt.
 
U kunt uw zo volledig mogelijk ingevulde aanvraagformulier rechtstreeks terugsturen met de button op de website, of de papieren versie persoonlijk inleveren in de daarvoor bestemde brievenbus aan de balie bij de LEVgroep, Vondellaan 51 te Gemert. Aanvragen dienen uiterlijk 31 oktober binnen te zijn. Na deze datum kunnen we helaas geen aanvragen meer in behandeling nemen.
 
Toestemming:
Door het indienen van het aanvraagformulier geeft u Steunpunt Mantelzorg Gemert-Bakel toestemming om uw persoonlijke gegevens te registreren en door te geven aan de gemeente Gemert-Bakel. Na steekproefgewijze controle van uw gegevens zorgt de gemeente ervoor dat de mantelzorgwaardering aan u kan worden uitgereikt. Indien u bezwaar heeft tegen registratie kunt u contact opnemen met Steunpunt Mantelzorg.
 
Dag van de mantelzorger
Ook dit jaar hebben we weer een activiteit speciaal voor u als mantelzorger, deze vindt zoveel mogelijk plaats in uw eigen dorp. We willen u een middag aanbieden waarop u mede-mantelzorgers kunt ontmoeten in een gezellige en ontspannen sfeer. Hiervoor ontvangt u nog een persoonlijke uitnodiging.
Tijdens deze middagen zal de Hartje Gemert bon aan u uitgereikt worden. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw bon tijdens deze middag op te halen dan is dat nog mogelijk t/m donderdag 21 november. De bon is dan op te halen bij het kantoor van LEV Gemert-Bakel aan de Vondellaan. Op maandag 18 november en donderdag 21 november hebben we de koffie voor u klaar staan, tussen 10:00 en 11:00 uur bent u van harte welkom. Op andere momenten kunt u uw bon afhalen aan de balie van het kantoor. Daarna worden de niet opgehaalde bonnen door de dorpsondersteuner bij u thuis bezorgd.
 
Voor onze jonge mantelzorgers organiseren we op woensdag 20 november een gezellige inloop in jongerencentrum de Bunker, St. Annastraat 60 in Gemert. Tussen 13:30 uur en 17:00 uur kunnen zij daar hun bioscoopbon afhalen en genieten van een aantal ontspannen activiteiten.

Meer informatie
Heeft u nog vragen over de mantelzorgwaardering, wilt u informatie over de mogelijkheden van ondersteuning of uzelf opgeven voor de mantelzorgmiddag?
Neem dan contact op met Wilma van Grinsven
van het Steunpunt Mantelzorg via tel. 06 40 94 48 87 of e-mail wilma.vangrinsven@levgroep.nl