Waardering

Vrijwilligerswerk speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Veel zou niet meer mogelijk zijn zonder de vrijwillige inzet van mensen. Denk aan sportverenigingen, scholen, culturele instellingen en maatschappelijke organisaties. Binnen de zorg en welzijn zijn vrijwilligers helemaal niet meer weg te denken. Waardering van vrijwilligerswerk is enorm belangrijk. Lees de verhalen van een aantal vrijwilligers die in Helmond actief zijn.

Verhalen Helmondse vrijwilligers

 

Nationale vrijwilligersdag

Op 7 december, de nationale vrijwilligersdag, staan alle vrijwilligers in het zonnetje. Vrijwilligerswerk LEV Helmond organiseert samen met de gemeente een opvallende waarderingsactie. Ook kunnen organisaties een attentie voor hun vrijwilligers aanvragen die ze op deze bijzondere dag of op een ander feestelijk moment uitdelen.

Nationale vrijwilligersprijzen

Jaarlijks kunnen organisaties, initiatieven en vrijwilligers worden voorgedragen voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Waardering, nationale erkenning én natuurlijk mooie prijzen, zoals een geldbedrag, een  promotiefilm over jouw organisatie en deelname aan een landelijk festival voor vrijwilligers.  

Nationaal jaar vrijwillige inzet

In 2021 is het nationaal jaar van vrijwillige inzet. Een jaar lang aandacht voor vrijwilligers! Momenteel wordt gewerkt aan de invulling van dit speciale jaar. Meedenken of meedoen? Neem contact met ons op.

Centraal Kantoor LEVgroep

Adres

Penningstraat 55
5701 MZ Helmond
Nederland

Telefoonnummer