LEVgroep

Inloopcafé Stadsleerbedrijf

Wil jij iets doen én leren in jouw eigen wijk en stad Helmond? Kom eens langs bij het inloopcafé van het Stadsleerbedrijf! Vanaf 31 januari heeft het Stadsleerbedrijf namelijk een inloopcafé, waarbij iedere dinsdagmiddag van 15.00 – 17.00 iemand voor je klaar zit.

Samen met jou kijken we naar jouw ontwikkelwensen en de beschikbare plekken. Waar ben je goed in en wat wil je nog verder leren? Zo kun je bijvoorbeeld mee helpen in de keuken van het wijkhuis bij jou in de buurt, of zorgen dat de tuinen er mooi bijliggen voor de bewoners van een zorginstelling. Dit doe je onder begeleiding van ervaren coaches die jou helpen om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkelwensen.

Naast enthousiaste deelnemers zijn ook andere geďnteresseerden van harte welkom om langs te komen en te bekijken wat het Stadsleerbedrijf voor jou kan betekenen.

Je kunt het inloopcafé vinden in het centraal kantoor van LEVgroep, Penningstraat 55 in Helmond. De koffie staat klaar! Lukt het je niet om langs te komen, maar wil je wel iets betekenen voor jouw wijk en stad? Neem dan contact op via stadsleerbedrijf@levgroep.nl , of bel (0492)59 89 89.