LEVgroep

MASmarkt 2017 Gemert-Bakel

Donderdag 1 juni 2017 vindt weer de jaarlijkse MaSMarkt plaats in de aula van het Commanderij College, Sint Jozefstraat 17 te Gemert.

MaS is de afkorting die gebruikt wordt voor Maatschappelijke Stages. Alle leerlingen van het Commanderij College gaan een dergelijke stage lopen om meer betrokken te raken bij de samenleving en kennis te maken met vrijwilligerswerk. Tijdens de MaS-Markt kunnen de leerlingen uit het voortgezet onderwijs ontdekken welke stages er allemaal beschikbaar zijn en meteen kennismaken met diverse aanbiedende maatschappelijke organisaties uit Gemert en omstreken. Een prachtige gelegenheid voor deze organisaties om daarbij aanwezig te zijn en zich te profileren.

De maatschappelijke instellingen zijn welkom vanaf 18:30 uur om hun stand in te richten. Er zullen (praat)tafels aanwezig zijn, maar een eigen stand meenemen mag natuurlijk ook. Houd er wel rekening mee dat er een beperkt aantal elektriciteitspunten in de aula aanwezig zijn. De markt wordt om 19:00 uur geopend, waarna de scholieren rond 19:30 aan hun ronde langs de stands beginnen. De markt is om 20:30 uur afgelopen. Er is dan tot 21:00 de tijd om op te ruimen.

Als u er bij wil zijn: Inschrijven kan tot en met 25 mei, meldt u dan aan via: marieke.vaneijk@levgroep.nl
Co÷rdinator Vrijwilligers Informatie Punt Gemert-Bakel