LEVgroep

Vrijwilligers gezocht

LEVgroep Geldrop-Mierlo zoekt voor een aantal activiteiten enthousiaste mensen die een paar uurtjes per maand over hebben:

Helemaal gek op voetbal?
Klopt uw hart voor voetbal en vindt u het leuk om iets voor die sport te doen? Bij RKSV Braakhuizen zoekt men nog voor verschillende taken naar enthousiaste vrijwilligers. U hoeft geen super conditie te hebben om vrijwilliger bij een sportvereniging te zijn, er is altijd wel een taak die bij u past. En bovendien stelt Braakhuizen u in de gelegenheid om de juiste cursus te volgen om uw taak goed te kunnen doen. Weten wat er mogelijk is? Belt u dan even!

Scheidsrechter voetbal of handbal bij de koningsspelen
We zoeken voor de Koningsspelen op 21 april enkele mensen die van 10.00 tot 14.00 uur als scheidsrechter bij het voetballen of handballen willen zijn.

Vrijwilliger bij buurtsportcoaches:
Heeft u de komende 12 weken wat uurtjes over om de buurtsportcoaches van de LEVgroep te assisteren bij sportevenementen in Mierlo? Neem dan even contact op met het Steunpunt vrijwilligerswerk.

7 weken
Als vluchtelingen in onze gemeente komen wonen worden ze 7 weken door een vrijwillige coach aan huis begeleidt. Die ondersteunt die eerste weken bij de meest basale dingen zoals: de wijk leren kennen, kennis maken met de buren, hoe je een tuintje moet bijhouden en hoe je afval moet scheiden en aan de straat moet zetten. Het kost u een paar uur in de week. Wilt u dat doen of wilt u het doen als een vluchteling bij u in de straat of flat komt wonen? Laat het de LEVgroep even weten!

Heeft u interesse in een van deze functies stuurt u dan een mailtje naar steunpuntvrijwilligerswerk@levgroep.nl of belt u even (Ronald) 0640288411.
Als u ander vrijwilligerswerk wilt doen kunt u ook kijken op www.voorelkaaringeldrop-mierlo.nl