LEVgroep

Feestelijke lancering website Helmond voor Elkaar tijdens Vrijwilligersmarkt

Nu de dagen langer en zonniger worden, organiseert LEVgroep ook dit voorjaar de Vrijwilligersmarkt. Dit keer is het een speciale editie. Tijdens de feestelijke opening wordt een nieuwe website gelanceerd: Helmond voor Elkaar. Een platform waar vraag en aanbod rondom vrijwilligerswerk samenkomt. Wethouder Nathalie van der Zanden is aanwezig bij de eerste kennismaking met deze nieuwe website.

Vrijwilligersmarkt
Op donderdag 11 mei opent het ROC ter AA haar deuren om bezoekers kennis te laten maken met de vele (vrijwilligers)organisaties die Helmond rijk is. Op de markt presenteren organisaties zich en tonen ze de actuele openstaande vacatures voor vrijwilligers. De markt vindt plaats tussen 19.00 en 21.00 op het ROC ter AA, Keizerin Marialaan 2 in Helmond.

Lancering website Helmond voor Elkaar
Voorafgaand aan de markt, 18.15 uur, wordt de nieuwe website ‘Helmond voor Elkaar’ gelanceerd. Helmond voor Elkaar is hét platform voor informatie rondom vrijwilligerswerk, maar ook waar vraag en aanbod te vinden is. Zoekt u iemand die af en toe een klusje in huis kan komen doen? Of heeft u juist tijd over om iets voor een ander te doen? Kijk wat er te doen is in uw eigen wijk en stad via Helmond voor Elkaar! Ook organisaties kunnen gebruik maken van de website om hun vrijwilligersvacatures bekend te maken en enthousiaste vrijwilligers te vinden.

Aanmelden vrijwilligersmarkt
Organisaties die een presentatie-stand willen reserveren, kunnen zich aanmelden via vrijwilligerswerkhelmond@levgroep.nl. Graag vermelden of u ook naar de feestelijke lancering van Helmond voor Elkaar komt. Opbouw van de presentatie-stand is vanaf 17.00, de lancering tussen 18.15 en 19.00. Deelname en bezoek is geheel gratis, aanmelden voor bezoekers is niet nodig.

Voor meer informatie:
vrijwilligerswerkhelmond@levgroep.nl
0492 598989