LEVgroep

Vrijwilligers gezocht (Geldrop-Mierlo)

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt voor een aantal activiteiten enthousiaste mensen die een paar uurtjes per maand over hebben:

Wijkcentrum De Dreef
Er wordt hard aan de weg getimmerd in wijkcentrum De Dreef. Om alle ontwikkelingen op een goede manier te kunnen begeleiden zoekt men naar ondersteuning van het bestuur (voorzitter en penningmeester) , naar een co÷rdinator jeugd en een co÷rdinator evenementen. Voor alle functies zijn functieomschrijvingen beschikbaar.

Fondsenwervers
Ter ondersteuning van alle verenigingen en stichtingen in onze gemeente willen we een onafhankelijke werkgroep samenstellen die hen kan helpen om aanvragen te doen bij de verschillende fondsen in Nederland. Daarvoor zoeken we enkele mensen die creatief kunnen schrijven en enkele mensen die cijfermatig goed zijn. De werkgroep zal ondersteunt worden door de het steunpunt vrijwilligerswerk.

SV Braakhuizen
Een sprankelende voetbalvereniging die erg actief is op sportief en maatschappelijk gebied. Binnen de vereniging zoekt men nog naar ondersteuning op verschillende gebieden; Trainers, leiders, scheidsrechters en mensen voor de bardiensten. Als u bij een leuke club wilt horen dan is Braakhuizen wellicht uw plek om vrijwilligerswerk te doen.

Buurtbemiddelaars
Buurtbemiddeling Dommelvallei doet elke week een bemiddeling in onze gemeente. Nagenoeg 70% van alle bemiddelingen hebben succes. We willen het aantal bemiddelaars graag uitbreiden naar 10 en zoeken 2 mensen die opgeleid willen worden tot buurtbemiddelaar. Wij betalen uw opleiding en u krijgt daarbij nog supervisie om uw vaardigheden op peil te houden. Een uitdagende vrijwilligerstaak die vraagt om mensen die sterk in hun schoenen staan.

Heeft u interesse in een van deze functies stuurt u dan een mailtje naar steunpuntvrijwilligerswerk@levgroep.nl of belt u even (Ronald) 0640288411.
Als u ander vrijwilligerswerk wilt doen kunt u ook kijken op www.voorelkaaringeldrop-mierlo.nl