LEVgroep

Uw financiŽle situatie in 2018.

Vanaf 29 november kunt u in Mijn toeslagen zien hoeveel toeslag u in 2018 krijgt. Het is belangrijk om na te gaan of er rekening is gehouden met de juiste gegevens door de Belastingdienst Toeslagen. Als u twijfelt kunt u een beroep doen op het Sociaal Raadslieden Werk, zij kunnen samen met u bekijken of de correcte gegevens zijn gebruikt en indien nodig de gegevens alsnog wijzigen. Dit voorkomt dat u later met een terugvordering te maken krijgt.
De berekening van uw toeslag in 2018 krijgt u vůůr 12 december digitaal in Mijn toeslagen, onder ĎBeschikkingení ťn in uw Berichtenbox van MijnOverheid.
U kunt nu al wel een proefberekening maken van uw huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget in 2018. Daarnaast zijn de nieuwe gegevens van de ziektekostenverzekering bekend. Een goed moment om eens uw inkomsten en uitgaven onder de loep te nemen.
Heeft u vragen en of advies nodig neem dan contact op met sociaal Raadslieden Werk van LEVgroep Gemert-Bakel, tel. 0492-363026.
Afhankelijk van de vraag bekijken we dan welke inzet er nodig is. Inzet en ondersteuning vanuit de vrijwillige thuisadministratie behoort dan tot ťťn van de diensten.