LEVgroep

Vacatures Vrijwillige Thuiszorg Helmond

Bij de Vrijwillige Thuiszorg van de LEVgroep zetten we vrijwilligers in bij mensen die door een ziekte of beperking niet veel contact meer hebben en niet vaak meer buiten komen.
Heb je een paar uurtjes per week over en wil je iemand blij maken met een bezoekje/een praatje/wandeling/spelletje? Meld je dan aan, er is altijd een hulpvraag die bij je past!

Voor algemene informatie LEVgroep Vrijwillige Thuiszorg:
T: 0492 59 89 89
M: vrijwilligethuiszorg@levgroep.nl
W: www.levgroep.nl

Reacties m.b.t. de vacatures kunt u richten aan:
Ineke Folgerts, contactpersoon Helmond West
ineke.folgerts@levgroep.nl
Saske van Engeland, contactpersoon Helmond Oost
saske.vanengeland@levgroep.nl
Lindi Jansen, contactpersoon Helmond Noord
lindi.jansen@levgroep.nl

Vacatures per wijk

Helmond-Noord
Als je 85 bent en niet meer kunt lopen kom je niet vaak meer onder de mensen. Wie wil een vriendelijke mevrouw bezoeken voor een praatje, een potje rummikub of een wandeling met de rolstoel?

Ben jij een rustige, gezellige vrouw die graag een praatje maakt? We zoeken een vrijwilliger voor een 58-jarige vrouw die niet alleen naar buiten durft omdat ze last heeft van duizeligheid en evenwichtsstoornissen. Ga jij met haar een boodschapje doen en het hondje uitlaten?

Een licht dementerende mevrouw van 66 jaar wil heel graag blijven zwemmen. Ze heeft wat hulp nodig bij het aankleden. Wie maakt het mogelijk dat ze elke week lekker baantjes kan trekken? Op dinsdag, woensdag of donderdag, in overleg.

Helmond-Oost
Voor een 58 jarige vrouw die visueel beperkt is en hersenletsel heeft opgelopen zijn we op zoek naar een gezellige vrijwilligster die met haar af en toe naar de stad wil gaan of gezellig koffie wil drinken bij haar thuis.

Voor een 53 jarige man met een licht verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een vrijwilliger(ster) die met hem in het weekend, eens per twee weken, koffie kan drinken of een keer samen koken.

Helmond West -West
Een mevrouw van 60 die een moeilijke tijd achter zich heeft door psychische problemen is op zoek naar een maatje om haar verhaal te delen en leuke dingen mee te ondernemen.

Helmond West -Mierlo Hout
Voor een dove mevrouw van midden 80 zoeken wij een vrijwilliger, die wekelijks met haar gaat wandelen met de rolstoel.

Helmond West -Brandevoort
Een mevrouw van midden 80 zoekt een vrijwilliger, die een luisterend oor biedt en aandacht heeft voor de dagelijkse en wekelijkse zaken waar mevrouw mee te maken heeft.