LEVgroep

Automobilistenopfriscursus september 2018

Heeft u het gevoel, dat uw kennis over het verkeer toe is aan een opfrisbeurt? Dan is deze cursus iets voor u. Als senior is het nl al weer een poosje geleden, dat u uw rijbewijs heeft gehaald. Daarom is het vast een goed idee mee te doen. Grijp deze kans en geef u op!

Woensdag 19 en 26 september 2018 wordt de opfriscursus voor 50 plus automobilisten georganiseerd door LEVgroep i.s.m. Veilig Verkeer Nederland afdeling Helmond.

- Woensdag 19 september volgt men van 13.30 tot 16.30 uur een verkeerstheoriemiddag in het Multi Functioneel Centrum de Westwijzer, Cortenbachstraat 70 te Helmond West, waarin de nieuwe verkeersregels en gedragingen extra aandacht krijgen.

- Woensdag 26 september neemt men deel aan de praktijkdag (ochtend of middag), die gehouden wordt in en om Hockeyclub Helmond. Een verkeerstheoriequiz, beweegonderdeel en een praktijkrit in uw eigen auto, onder leiding van een erkende rijinstructeur, staan dan op het programma.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Dankzij de gemeentelijke subsidie is de bijdrage slechts 15,-. Er is plaats voor maximaal 42 personen.

U kunt zich aanmelden:
telefonisch: 0492 598989 of per e-mail: jos.vermeulen@levgroep.nl

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 10 september 2018.

De cursus draagt de goedkeuring van het Platform Verkeersveiligheid Helmond.