LEVgroep

Bon voor mantelzorgwaardering morgen (19 september) in Traverse en De Loop

Mantelzorgers van alle leeftijden worden in het zonnetje gezet voor hun inzet voor hulpbehoevende inwoners uit onze stad. De gemeente Helmond start daarvoor in september een waarderingsactie, in samenwerking met het Steunpunt Mantelzorg. Zorgt u als mantelzorger voor iemand in Helmond (ook als u buiten Helmond woont) die langdurig ziek is of een beperking heeft? Dan kunt u een mooie blijk van waardering aanvragen.

Volwassen mantelzorgers kunnen kiezen uit een cadeaubon ter waarde van € 70,- of een geldbedrag. Jonge mantelzorgers (tot 18 jaar) krijgen een Gift Card Pathé ter waarde van € 40,-.

Aanvragen
Morgen 19 september en 10 oktober staan speciale aanvraagformulieren op de gemeentepagina’s in De Traverse en De Loop. Daarmee kunt u als mantelzorger een cadeaubon of geldbedrag aanvragen. Hou deze data dus goed in de gaten!.

De formulieren kunt u ook downloaden van de website www.levgroep.nl en versturen naar LEVgroep. Tevens liggen er papieren exemplaren bij de receptie van LEVgroep aan de Penningstraat 55.

Steunpunt Mantelzorg
Bij het Steunpunt Mantelzorg kunt u als mantelzorger terecht voor onder andere informatie, voorlichting, advies, cursussen, bijeenkomsten, begeleiding en emotionele steun. Daarnaast organiseert het Steunpunt het Mantelzorgcafé.

Meer informatie over het steunpunt en de mantelzorgactie vindt u op www.levgroep.nl (pagina Helmond).