LEVgroep

Ont-Zorg-Beurs Deurne 10 november

Op 10 november a.s. vindt in Deurne bij het Cultuurcentrum Martien van Doorne aan het Martinetplein de Ont-Zorg-Beurs plaats. Wethouder Marnix Schlösser geeft om 10.00 uur het startschot voor de beurs, die tot 13.00 uur kan worden bezocht.

De Ont-Zorg-Beurs wordt georganiseerd in het kader van de Dag van de Mantelzorg en is bedoeld voor alle jonge en oude(re) inwoners van Deurne die nu of mogelijk in de toekomst met zorg vragen of zorg geven te maken krijgen.
In de stands van professionele en vrijwilligersorganisaties krijgen bezoekers informatie over zorg, verzorging, ondersteuning, begeleiding, ontspanning, respijtzorg, ontlasting van de zorgvrager en zorgverlener (mantelzorger). Men kan luisteren naar presentaties, er wordt een kop koffie/thee met iets lekkers aangeboden en er zijn ‘verwen-ontspan’ mogelijkheden. Hiervoor geldt het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.

Ook bestaat de mogelijkheid zich te oriënteren op vrijwilligerswerk.
De beurs wordt georganiseerd door gemeente Deurne, Rode Kruis afdeling Helmond e.o. en LEVgroep Deurne en is zonder aanmelding te bezoeken.