LEVgroep

Waarderingsactie voor vrijwilligers van start

Op de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december staan we stil bij de duizenden mensen die zich voor Helmond en haar inwoners vrijwillig inzetten. Gemeente Helmond en LEVgroep organiseren ook dit jaar weer een feestelijke waarderingsactie. Onderdeel van deze actie zijn bedankjes voor de vrijwilligers van Helmond. Vrijwilligersorganisaties kunnen deze in de periode van 1 t/m 30 november voor hun vrijwilligers aanvragen via het aanvraagformulier op de website.

Vrijwilligers bedankt!
Op 7 december bedanken organisaties hun vrijwilligers voor hun inzet. De een organiseert een feestelijke bijeenkomst of een gezellige lunch, de ander bedankt zijn vrijwilligers individueel. Om het bedanken van vrijwilligers te stimuleren, is er voor alle vrijwilligers een kleine attentie waarmee de vrijwilligersorganisaties (ook verenigingen en burgerinitiatieven) hun vrijwilligers persoonlijk kunnen bedanken. Organisaties kunnen deze via de website aanvragen en op een zelf gekozen moment uitreiken aan hun vrijwilligers. Wanneer er van de uitreiking iets bijzonders wordt gemaakt, is er een kans dat de wethouder of een andere vertegenwoordiger van de gemeente Helmond/LEVgroep langs komt. Doe mee en vraag de bedankjes direct aan!

Aanvragen
Bedankjes aanvragen voor de vrijwilligers kan van 1 t/m vrijdag 30 november via het aanvraagformulier op de website. De bedankjes kunnen op 6 december van 16.30 18.30 uur op vier verschillende locaties in de stad worden opgehaald. Neem met vragen contact op: vrijwilligerswerkhelmond@levgroep.nl of bel 0492 59 89 89.