LEVgroep

Alzheimer Café Helmond e.o. 17 januari a.s.

Een delier is vaak een beangstigende ervaring voor zowel de persoon in kwestie als voor de directe omgeving. Maar wat is een delier nu eigenlijk en hoe kun je dat krijgen? Is een delier te behandelen? En hoe is een delier te onderscheiden van dementie en depressie?
Deze en andere vragen komen aan bod in het Alzheimer Café op donderdag 17 januari a.s. Onze gast is dan een specialist ouderengeneeskunde die werkzaam is bij Novicare.

Zoek je een antwoord op een van deze vragen of heb je andere vragen rondom dementie? Wil je contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, mantelzorgers of gewoon kennis maken in een ongedwongen sfeer? Kom dan op donderdag 17 januari a.s. naar het Alzheimer Café!

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor iedereen die met dementie, in welke vorm dan ook, te maken heeft. In een ongedwongen sfeer kunt u lotgenoten ontmoeten, informatie krijgen en ervaringen delen. Elke derde donderdagavond van de maand in Zorginstelling Alphonsus, Hoofdstraat 176, Mierlo-Hout in Helmond.
Als u een bezoek wilt brengen aan het Alzheimer Café kunt u op 17 januari a.s. zonder aanmelding vooraf langskomen. De entree is gratis. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee, het programma start om 19.30 uur. Na de inleiding is er tijd voor een drankje. Daarna kunt u vragen stellen en in discussie gaan. Rond 21.00 uur, na de afsluiting, is er gelegenheid om nog iets te drinken en na te praten. Het Alzheimer Café sluit om 21.30 uur.

Het Alzheimer Café is bedoeld voor de inwoners van Aarle-Rixtel, Bakel, Beek en Donk, Brouwhuis, Elsendorp, Gemert, Handel, Helenaveen, Helmond, Lierop, Lieshout, Mariahout, Mierlo, Mierlo-Hout, Mortel, Ommel, Rips en Stiphout.

Als u vooraf vragen heeft kunt u contact opnemen met Lies van Houtem, LEV groep telefoon 0492 - 59 89 89 (tijdens kantooruren).