Datum

Finale eindsprint Gemert-Bakel

Inhoud

Het einde van het jaar nadert. Iedereen kent wel het gevoel: willen afronden van werkzaamheden,  opruimen, administratie op orde willen hebben, terugblikken op afgelopen jaar.
Misschien maak je zelfs wel goede voornemens voor het nieuwe jaar!

Het jaar 2020 was een bijzonder en turbulent jaar, waarin corona veel onzekerheid en onduidelijkheden met zich mee bracht. Tegelijkertijd werd  duidelijk dat LEVgroep na 2020 niet langer in Gemert-Bakel actief zal zijn. Oorzaak hiervan is het verschil van inzicht tussen LEVgroep en de gemeente over de wijze waarop de onafhankelijkheid van het welzijnswerk geborgd zou moeten worden. Het einde van dit jaar krijgt hierdoor meer dan ooit een definitief karakter. Een laatste keukentafelgesprek, het afronden van een ondersteuningstraject, zorgdragen voor de overdacht, bedankjes voor vrijwilligers, opruimen van werkplekken, opgebouwde contacten nog een laatste keer digitaal ontmoeten.

In hoog tempo en met alle zorgvuldigheid wordt er door de collega’s tot en met het laatste moment doorgewerkt. Topsport! Niet altijd even makkelijk, maar nodig om alle contacten en het netwerk met een goed gevoel achter te kunnen laten. Erg fijn is het dat we daarbij met regelmaat een blijk van dank mogen ontvangen van inwoners, vrijwilligers, ketenpartners. We kunnen terugkijken op een lange periode waarin we voor heel veel mensen van waardevolle betekenis zijn geweest.

Onze LEV-collega’s gaan hun werkzaamheden nu elders binnen ons werkgebied voortzetten. Vanaf 2021 kunnen inwoners met  hun (ondersteunings)vragen terecht bij de dorpsondersteuners of de afdeling Zorg en Ondersteuning van de gemeente.

Namens het team van LEV Gemert-Bakel willen we iedereen heel hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen en de samenwerking die we met inwoners, vrijwilligers en allerlei organisaties mochten hebben.

Wij wensen iedereen een voorspoedig en gezond 2021 toe!