Datum

​​​​​​​Helmond doet mee aan NLdoet

Inhoud

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 19e keer NLdoet. Ook veel organisaties in Helmond doen mee. Zij zoeken nog vrijwilligers om mee te helpen!

NLdoet is een mooie manier om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te vinden, en om bergen werk te verzetten. We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leer je allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Mensen die in actie willen komen kunnen kijken naar de klussen en zich aanmelden op www.oranjefonds.nl/nldoetertoe


Ertoe doen

Maatschappelijke organisaties kunnen met deelname aan NLdoet ertoe doen en mensen laten voelen dat ze ertoe doen. NLdoet is voor veel mensen een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. Het Oranje Fonds wil de deelnemers laten ervaren dat vrijwilligerswerk niet alleen heel fijn is voor degene die geholpen wordt, maar dat het ook heel leuk is voor de vrijwilliger zelf. Mensen beleven er plezier aan belangeloos iets voor een ander te doen, en doordat er enorme keuze aan activiteiten is, kan iedereen iets passends vinden.
 

Oranje Fonds en LEVgroep

Het Oranje Fonds en de welzijnsorganisatie LEVgroep vinden dat iedereen ertoe doet. Daarom zetten we ons in voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor staat. Oftewel een betrokken samenleving; waarin we zorgen voor elkaar, mensen gelijke kansen hebben en zich verbonden voelen met anderen in de buurt. Dat doen we door sociaal initiatiefnemers te versterken en te verbinden waar mogelijk.
 

NLDoet activiteiten in Helmond

Voor meer informatie over NLDoet activiteiten in Helmond neem contact op met
LEV Helmond, Willeke Vermeulen, telefoon 06 14868602