Datum

Start Oudercafé in Nuenen

Inhoud

Alle ouders hebben wel eens vragen over opvoeding van hun kinderen… Daarom start de gemeente Nuenen in 2022 met een Oudercafé. Een oudercafé richt zich op ouders en opvoeders van kinderen en behandelt steeds een ander thema afhankelijk van de vragen en behoeften van ouders/opvoeders. Tijdens deze Oudercafé-avonden kunnen vaders, moeders en andere opvoeders elkaar op een fijne, ontspannen manier ontmoeten en ideeën uitwisselen.

Activiteiten in 2022

In 2022 organiseren we vier activiteiten voor ouders met kinderen van verschillende leeftijdsgroepen. Dit kan een lezing, workshop of theatervoorstelling zijn. Bijvoorbeeld over zindelijkheid voor ouders van jonge kinderen, of over omgaan met social media voor ouders van pubers.

Gezinscommunicatie

De eerste activiteit is een workshop van Maria Simons en gaat over gezinscommunicatie. Deze workshop vindt plaats op donderdag 10 maart van 19.30 – 21.00 uur in ’t Klooster in Nuenen (tenzij het niet anders kan, dan online). Wil je je aanmelden, klik dan op onderstaande knop.

Aanmelden

 

Maak kans op het boek “In 10 stappen effectieve gezinscommunicatie”

We willen het Oudercafé een andere eigentijdse naam geven. Weet jij een leuke naam voor het Oudercafé? Mail jouw idee vóór 20 februari a.s. naar Julia Hiddink (j.hiddink@ggdbzo.nl). De bedenker van de nieuwe naam ontvangt het boek “In 10 stappen effectieve gezinscommunicatie” van Maria Simons. Zij beschrijft een aanpak met handvatten voor duidelijke gezinscommunicatie.

Heb jij zelf goede ideeën voor thema’s of activiteiten voor het Oudercafé? Stuur een mail naar Julia Hiddink (j.hiddink@ggdbzo.nl).