Vrijwilligerscompliment

Samen met Gemeente Laarbeek organiseren we ook dit jaar het Laarbeeks Vrijwilligerscompliment. 

In 2021 geven we het compliment aan de vrijwilligers van de besturen van stichtingen, verenigingen en commissies uit Laarbeek. Alle besturen krijgen in december tijdens een besloten avond een compliment voor hun inzet in coronatijd. Inwoners uit Laarbeek kunnen voor 1 november een compliment aan een bestuur geven. Wij bezorgen die complimenten in december aan het bestuur. .

Besturen in coronatijd

In coronatijd lagen de gebruikelijke activiteiten van de verenigingen en stichtingen grotendeels stil. De leden van de besturen gingen  door en hielden vol. Zij deelden het verdriet over zieke en overleden leden. Ze zochten oplossingen voor teruglopende ledenaantallen en vertrokken vrijwilligers. Ze deelden hun zorgen over de dalende inkomsten en probeerden toch iets te organiseren, ondanks alle beperkingen. Het was en het is is nog steeds geen gemakkelijke tijd voor de besturen.

Zij verdienen dan ook een groot compliment!

Complimenten van inwoners

Dit jaar geen nominaties met een uitreiking. Álle besturen krijgen een compliment. Als inwoner van Laarbeek of als lid van een vereniging kun je het bestuur van jouw keuze nog een extra compliment gevendoor het maken van een filmpje! Jouw compliment! Dat delen we in  december uit aan de besturen.

Bekijk hieronder alle filmpjes:

Kick-off
Compliment voor ATTC
Compliment Kerkbestuur OLV
Compliment voor De Trekkers
Compliment voor Heemkamer Aarle-Rixtel
Compliment voor de carnavalsverenigingen

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met onderstaande collega Marieke van Eijk.

Laarbeeks Vrijwilligerscompliment