Zomerweken

Een zomermaand ontmoeten en beleven in Helmond

Dit jaar organiseren we voor de 14e keer een zomer vol activiteiten voor senioren. Meedoen kan al vanaf 55+!

Programma

In onderstaande folder vind je een programmaoverzicht met alle activiteiten die we organiseren vanaf 2 augustus tot en met 16 september. Misschien heb je al eens meegedaan en herken je er een paar? We hebben ook een aantal leuke nieuwe activiteiten toegevoegd. Hopelijk heb je na het lezen al zin om je in te schrijven en met ons mee te doen.

Folder

Waar

De activiteiten zijn verspreid over Helmond, dus er zijn ook activiteiten dichtbij in je eigen wijk. We gaan koken, fietsen, wandelen, kunst kijken, schrijven en allerlei mooie Helmondse plekken ontdekken.

Partners

Dit jaar werken we samen met Aandacht voor Ouderen: een samenwerkingsverband tussen de ouderenbonden, Jibb+, Kunstkwartier en LEVHelmond. Met z’n allen zorgen we ervoor dat Helmondse senioren deze zomer erop uit kunnen in hun eigen stad, elkaar weer ontmoeten en samen leuke dingen beleven. Eindelijk kan het weer!

Aanmelden

Neem even de tijd om alle informatie goed door te nemen en meld je aan met onderstaand inschrijfformulier. We hopen je dan in augustus te mogen ontmoeten. En heb je nog een vraag? Bel dan naar 0492-598989. Wij leggen alles graag aan je uit.

Inschrijfformulier

We wensen alle senioren in Helmond een fijne zomer en alle deelnemers aan de Zomerweken heel veel plezier samen.