wandelclub
Datum

Het verhaal van Jessica's Wandelclub

Inhoud

De avondwandelingen met de kinderen waren ooit een traditie van Jessica, maar nu ze alleen woont, wilde ze niet in haar eentje op pad.

Tijdens een buurtgesprek over gezondheid met Karlijn, de buurtcoach van LEVgroep, deelde Jessica haar enthousiasme en vroeg of er anderen waren die ook zin hadden in zulke wandelingen.

Het goede nieuws verspreidde zich snel!
Jessica's verhaal en haar vraag waren het zaadje voor een nieuwe wandelclub. In oktober, tijdens de Week tegen Eenzaamheid, in Geldrop noemen ze de Week van de ontmoeting, startte ze samen met Karlijn een proef met drie wandelingen. Het succes smaakte naar meer en zo ontstond een nieuwe buurtactiviteit.

Het concept is eenvoudig: beweeg, maak nieuwe vrienden en leer je buurt beter kennen. Elke eerste zondag van de maand, om 14.00 uur, start de wandeling vanaf wijkcentrum de Dreef. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of sportiviteit. De afstand en snelheid passen zich aan aan de deelnemers.

De wandelgroep is divers en de sfeer is open en gezellig. Naast de fysieke wandeling kunnen deelnemers, als ze dat willen, deelnemen aan een appgroep om op de hoogte te blijven van nieuwe plannen en in contact te blijven met wandelmaatjes.

Dus trek je schoenen aan, nodig je buren uit en sluit je aan bij de wandelclub van Jessica!

Praktische informatie:
Elke maandagavond van 19.00 - 20.00 uur &
Elke eerste zondag van de maand van 14.00 tot 15.00 uur
Locatie: Wijkcentrum de Dreef, Willem Barentzsweg 69 Geldrop

Wie er is, loopt mee! Loop je ook mee?
Bij regen en storm gaan de wandelingen niet door.

Vind je dit een goed verhaal?

LEVgroep is volop in beweging en heeft meer verhalen voor je verzameld. Neem gerust een kijkje.

Alle verhalen