Werken bij

Paginasecties
Text

LEVgroep inspireert mensen om mee te doen aan een samenleving in beweging. Samen met bewoners maken onze medewerkers, vrijwilligers en stagiairs het verschil in wijken en dorpen, zodat iedereen mee kan doen. Iedereen heeft immers een talent!

Text

Vacatures medewerkers:

Onze medewerkers zijn ondernemende vakmannen en -vrouwen. Wij bieden naast een marktconform salaris een werkomgeving waarin geïnvesteerd wordt in medewerkers en waarin met plezier wordt gewerkt en geleerd!

Vacatures medewerkers

Text

Vacatures vrijwilligers:

Bij LEVgroep zijn ruim 1.800 vrijwilligers actief op allerlei manieren in verschillende gemeentes. Zij zijn voor ons van onschatbare waarde. We bieden onze vrijwilligers kansen om hun talenten in te zetten en ontwikkelen.

Vrijwilligerswerk is een mooie manier om actief mee te doen aan de samenleving en jezelf te ontwikkelen. Iets voor of met anderen doen is leuk, leerzaam én zinvol. Via de vacaturebanken kun je online gemakkelijk de huidige vacatures voor vrijwilligers vinden bij jou in de gemeente. Als organisatie kun je je vacatures hierop plaatsen.

Als vrijwilliger ben je bij ons meer dan welkom!

Wil je wat hulp?  

  • Loop dan even binnen bij ons team bij jou in de buurt.
  • Wil je weten welke mogelijkheden we aan onze vrijwilligers bieden? Kijk dan naar onderstaand filmpje of lees de goede verhalen.
  • Heb je een vraag? Klik dan hier voor de antwoorden op de veel gestelde vragen.

Ben je al vrijwilliger bij LEVgroep?

Klik dan hier voor meer informatie.

 

Vacaturebank

Vrijwilligers vacatures Best

Vrijwilligers vacatures Deurne

Vrijwilligers vacatures Geldrop-Mierlo

Vrijwilligers vacatures Helmond

Vrijwilligers vacatures Laarbeek

Vrijwilligers vacatures Nuenen

Vrijwilligers vacatures Oirschot

Vrijwilligers vacatures Son en Breugel

Text

Vacatures stagiairs:

Jaarlijks bieden we diverse stage- en afstudeerplaatsen. We investeren graag in een goede begeleiding van onze toekomstige collega's. Momenteel hebben wij de volgende stageplaatsen beschikbaar:

Vacatures stagiairEs