Rots en Water (groep 3-4-5 basisonderwijs) Son en Breugel

Inhoud

Voor wie

Voor basisschoolkinderen uit groep 3-4-5, woonachtig in gemeente Son en Breugel die willen werken aan hun sociale vaardigheden en daarmee o.a. hun zelfvertrouwen vergroten, beter hun grenzen willen bewaken en aangeven.

Doelstelling/resultaat

Wil je: 

  • Beter je grenzen stellen en bewaken?
  • Je zelfvertrouwen vergroten?
  • Minder snel boos worden?
  • Rekening houden met de ander?
  • Op een goede manier ‘nee’ kunnen zeggen?
  • Leren maken van eigen keuzes en je eigen weg gaan?

Je leert deze vaardigheden te verbeteren tijdens de Rots en Watertraining.

Inhoud 

De Rots en Watertraining is een actieve training waarbij er door middel van spelletjes en opdrachten gewerkt aan sociale vaardigheden en meer zelfvertrouwen opbouwen. We besteden aandacht aan je lichaamshouding, wat straal je uit, hoe kun je je ademhaling inzetten, grenzen voelen en aangeven en bewustwording van emoties.  
Iedere deelnemer krijgt een eigen mapje waar per bijeenkomst informatie in komt over de training en de oefeningen die we hebben gedaan. Zo weten ook ouders wat er gedaan en besproken wordt en is er de mogelijkheid om thuis te oefenen. 

Aanmelden

Op dit moment zit de groep vol, wil je op de wachtlijst geplaatst worden voor als er een plek vrij komt of voor een volgende editie, mail dan naar marijke.muller@levgroep.nl

Bedoeld voor
Basisschoolkinderen uit groep 3-4-5, woonachtig in gemeente Son en Breugel, die beter willen leren omgaan met anderen en opkomen voor zichzelf.
Start
do 16 mei / 15.30-16.45 uur

Locatie:
Nader te bepalen
in Son en Breugel
Data:
do 16 mei eerste bijeenkomst
do 23 mei
do 30 mei
do 6 juni
do 13 juni
do 20 juni laatste bijeenkomst
Inschrijfformulier