LEVgroep

Buurtbemiddeling Helmond

Een goed contact met buren lijkt vanzelfsprekend. Maar soms klikt het niet zo goed en ontstaan ergernissen. Soms loopt de spanning zo hoog op, dat u niet meer met elkaar spreekt. Een oplossing lijkt buiten beeld, maar u wilt er toch uitkomen.
 
Wat doen buurtbemiddelaars?
Getrainde buurtbemiddelaars helpen buren om weer in gesprek te gaan en samen naar oplossingen te zoeken. Ze luisteren naar het verhaal van beide partijen en nodigen buren op een neutrale plek uit, om met elkaar te praten. Ze oordelen niet over de schuldvraag en hebben een geheimhoudingsplicht.

Voor wie is buurtbemiddeling Helmond?
Buurtbemiddeling is voor inwoners van Helmond die een betere verstandhouding willen hebben met hun buren. Buurtbemiddeling is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. U denkt zelf mee over mogelijke oplossingen en werkt hieraan mee. Buurtbemiddeling is gratis.
 
Hoe kan ik buurtbemiddeling Helmond inschakelen?
U kunt zelf contact opnemen met Buurtbemiddeling. Het kan ook zijn dat u wordt doorverwezen door gemeente, politie of woningcorporatie.
Neem contact op met de coördinator van buurtbemiddeling via tel. (0492) 59 89 89 of mail naar buurtbemiddeling@levgroep.nl