Datum

Buurtbemiddeling Laarbeek ontvangt accreditatie van het CCV voor kwaliteitsstandaarden

Inhoud

Buurtbemiddeling Laarbeek heeft met trots aangekondigd dat ze in 2023 is geaccrediteerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Deze accreditatie erkent dat Buurtbemiddeling Laarbeek voldoet aan de strenge kwaliteitscriteria zoals vastgesteld in de Vragenlijst kwaliteitstoets organisatie buurtbemiddeling van het CCV.

Het CCV is een organisatie die zich inzet voor maatschappelijke veiligheid door publiek-private samenwerking te bevorderen, actieve kennisdeling van veiligheidspraktijken te stimuleren en de ontwikkeling van kwaliteitsstandaarden voor instrumenten en regelingen te ondersteunen.

De accreditatie, die geldig is tot maart 2025, onderstreept de inzet en toewijding van Buurtbemiddeling Laarbeek om effectieve en hoogwaardige bemiddelingsdiensten aan te bieden aan de gemeenschap. Deze erkenning bevestigt niet alleen het succes van hun inspanningen, maar versterkt ook het vertrouwen van de gemeenschap in hun diensten.

Buurtbemiddeling Laarbeek kijkt ernaar uit om de komende jaren voort te bouwen op deze mijlpaal en blijft zich inzetten voor het bevorderen van harmonieuze en veilige buurten in Laarbeek en omstreken.