Datum

Een inkijkje in de werkdag van onze Functioneel Beheerder Eveline Heijmans

Inhoud

De werkdag van Eveline start op haar eigen tempo, want Eveline mag zelf haar starttijd bepalen. Tussen 8:30 en 9:00 uur betreedt ze het kantoor in Helmond, begroet ze haar collega's en start haar laptop op. Natuurlijk niet voordat ze geniet van een rustig kopje thee, waarna ze haar agenda en e-mails prioriteert. 

Om 9:30 uur staat er een belangrijke afspraak op Eveline's agenda: een ontmoeting met een team uit het primaire proces. Ze missen enkele functionaliteiten in het nieuwe registratiesysteem. Samen brainstormen ze over de optimale oplossing door kritische vragen aan elkaar te stellen en ideeën met elkaar te delen. Na het beantwoorden van enkele gebruikersvragen, keert Eveline terug naar haar werkplek om de besproken oplossingen te implementeren. De meeste aanpassingen kan ze als beheerder zelf doorvoeren, maar één detail moet worden doorgestuurd naar de leverancier vanwege de complexiteit. 

Rond 11:30 uur volgt een overleg met de gebruikersbeheerders van het HRM/financiële pakket. Ze bespreken punten waar collega's - na de livegang ervan tegenaan - lopen. Gezamenlijk bepalen ze de prioriteiten en overwegen ze of ze de aanpassingen zelf kunnen doen of moeten doorverwijzen naar de tweedelijnspartner. 

Na een gezellige lunchpauze met een collega maken ze om 13:00 uur tijd voor een wandeling met andere collega’s. Even een verfrissende onderbreking van de dag en goed voor de stappenteller. 

Na de wandeling staat een periodiek overleg gepland met de Adviseur IT Solutions, de IT-partner van LEVgroep. Tijdens deze gesprekken worden veel Microsoft-gerelateerde vragen en problemen besproken die tijdens de transitie naar nieuwe systemen zijn opgedoken. Dit overleg biedt directe oplossingen en de mogelijkheid om samen de beste aanpak te vinden. Eveline benadrukt dat ze als functioneel beheerder zich vooral bezighoudt met het functionele aspect en minder met technisch beheer. 

Na dit overleg beantwoordt Eveline enkele e-mails, helpt collega's die bij haar langskomen met vragen en leest enkele nieuwsbrieven om haar kennis up-to-date te houden. Als ze op haar horloge kijkt, realiseert ze zich dat de dag voorbij is gevlogen. Na 15 jaar in deze functie te hebben gewerkt, blijft de job boeiend en gevarieerd. Het biedt vrijheid in het plannen van taken, veel eigen verantwoordelijkheid en talloze contacten met collega's, vrijwilligers, stagiairs en externe partners. 

Eveline's verhaal illustreert de veelzijdigheid en uitdagingen van een functioneel beheerder bij LEVgroep. Als jij gedreven, proactief en analytisch bent, en je hebt hart voor welzijn en IT, dan zou dit wel eens jouw droombaan kunnen zijn. Ben je geïnteresseerd solliciteer dan vóór 15 september 2023. Wie weet ben jij dan binnenkort onze nieuwe collega! Net als Eveline kun je genieten van de vrijheid, uitdaging en voldoening die deze rol met zich meebrengt.  
 

Solliciteer direct