Datum

Ontdek vrijwilligerswerk tijdens de Vrijwilligersproeverij op 21 september in Deurne!

Inhoud

De kloppende hartslag van Deurne wordt mede gevormd door de onmisbare inzet van vrijwilligers. Daarom opent LEVgroep in Deurne op donderdag 21 september de deuren voor een speciale gelegenheid: de Vrijwilligersproeverij.

Wij nodigen eenieder uit die interesse heeft in vrijwilligerswerk om deel te nemen aan deze bijzondere gelegenheid. Of je nu een doorgewinterde vrijwilliger bent of nog maar net komt kijken, de Vrijwilligersproeverij biedt een unieke gelegenheid om te proeven van de diverse facetten van vrijwillige inzet en om te ontdekken hoe jouw passies en talenten kunnen bijdragen aan een warmere en sterkere gemeenschap.

Programma: Verkennen, Verbinden, Verrijken

Gedurende de Vrijwilligersproeverij staan de deuren wijd open voor een wereld van mogelijkheden. Je krijgt niet alleen een inkijkje in de verschillende vormen van vrijwilligerswerk, maar ook waardevolle informatie die jou helpt bij het nemen van de volgende stap in jouw vrijwilligerswerk. Onze toegewijde vrijwilligers staan klaar om hun persoonlijke verhalen te delen, zodat je een authentiek beeld krijgt van de waarde en voldoening die vrijwilligerswerk kan bieden. Bovendien staat er voor elke aanwezige een gratis kop koffie of thee klaar, zodat je ontspannen kunt genieten van het verkennen van de mogelijkheden. 

Wees er op tijd bij, want wie weet maak je kans op een goed gevulde goodiebag die jouw bezoek aan deze Vrijwilligersproeverij nog leuker maakt!

Datum en Tijd: 21 september 2023, 19:00 - 21:00 uur
Locatie: Het Huis voor de samenleving, Markt 1, Deurne
Toegang is gratis en vrijblijvend.

Klik hier voor meer informatie