Datum

Samenwerking ABAB Helmond en LEVgroep leidt tot een maatschappelijk uitje voor ouderen

Inhoud

Debby Rooijackers, een medewerker van ABAB Helmond, benaderde LEVgroep met de wens om iets te betekenen voor anderen. Het doel was om als team een positieve impact te hebben op de gemeenschap van Helmond. Door bemiddeling van LEVgroep werden enkele medewerkers van ABAB gekoppeld aan een zorgorganisatie, waarmee ze een groep ouderen een uitstapje naar het Jan Visser museum konden bezorgen.

De dag in het museum was een groot succes, gevuld met plezier en waardevolle gesprekken tussen de medewerkers en de ouderen. Debby Rooijackers van ABAB Helmond benadrukte hoeveel voldoening het gaf om de ouderen te zien genieten van de activiteit en hoe dankbaar de bewoners waren voor deze ervaring. De medewerkers van ABAB boden zelfs aan om vaker te helpen indien nodig.

Debby Rooijackers van ABAB Helmond:

"Het was een mooie en gezellige middag! Het is ontzettend leuk om met de bewoners op pad te mogen naar het museum. Het hoogtepunt van de dag was de nabeschouwing met de bewoners bij de gasterij. Het is fijn om te horen dat ze er zo van genoten hebben!"

Dit initiatief laat zien hoe samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties kan leiden tot waardevolle momenten en een positieve impact op de gemeenschap. LEVgroep is trots op de resultaten van deze samenwerking en kijkt uit naar meer mooie initiatieven in de toekomst.