LEVgroep

Financiële bijdrage voor straat en buurtactiviteiten bij ‘Voor onze buurt’

Wilt u iets organiseren voor de straat of de buurt waar u woont? Grijp dan nu uw kans! ‘Voor onze buurt’ geeft een financiële bijdrage aan initiatieven in de Bloemenbuurt, Leonardusbuurt, Weverspoort, Zonnekwartier en Vossenberg in Helmond.
Het is mogelijk om een financiële bijdrage van maximaal € 400 aan te vragen, mits de aanvraag aan de voorwaarden voldoet. Belangrijkste voorwaarde is dat u iets organiseert waardoor mensen samengebracht worden.
Vanuit ‘Voor onze buurt’ worden tot 2018 elk jaar maximaal 4 buurtactiviteiten per jaar ondersteund met een financiële bijdrage. Wilt u een aanvraag doen? Neem contact op met Marieke Arts via mail marieke.arts@levgroep.nl of telefonisch 06 486 045 03.

Naast de financiële bijdrage biedt het project ook ondersteuning bij de organisatie en de uitvoering van de activiteit.
‘Voor onze buurt’ is onderdeel van het grote project ‘Op eigen kracht naar een gezonde toekomst’. Jong Helmond Lekker Gezond, LEVgroep, GGD en Jibb hebben hun handen in een geslagen en gaan de komende jaren, samen met de bewoners uit de Bloemenbuurt, Leonardusbuurt, Weverspoort, Zonnekwartier en Vossenberg, aan de slag met het verbeteren van hun gezondheid. ‘Op eigen kracht naar een gezonde toekomst’ wordt gefinancierd door het fonds NutsOhra en Gemeente Helmond.

Kijk voor meer informatie op www.jongehelmondlekkergezond.nl bij het onderdeel gezonde wijk of neem contact op met Marieke Arts.