LEVgroep

Vacatures Vrijwillige Thuiszorg Helmond

Bij de Vrijwillige Thuiszorg van de LEVgroep zetten we vrijwilligers in bij mensen die door een ziekte of beperking niet veel contact meer hebben en niet vaak meer buiten komen.
Heb je een paar uurtjes per week over en wil je iemand blij maken met een bezoekje/een praatje/wandeling/spelletje? Meld je dan aan, er is altijd een hulpvraag die bij je past!

Voor algemene informatie LEVgroep Vrijwillige Thuiszorg:
T: 0492 59 89 89
M: vrijwilligethuiszorg@levgroep.nl
W: www.levgroep.nl

Reacties m.b.t. de vacatures kunt u richten aan:
Ineke Folgerts
contactpersoon Helmond West, ineke.folgerts@levgroep.nl
Saske van Engeland
contactpersoon Helmond Oost, saske.vanengeland@levgroep.nl
Lindi Jansen
contactpersoon Helmond Noord, lindi.jansen@levgroep.nl


Vacatures per wijk

Helmond-Noord
Mevrouw van 79 wil graag eens naar buiten met de rolstoel. Haar man heeft dan even "vrij".

Alleenstaande mevrouw van 94 wil graag eens naar buiten met de rolstoel en een praatje maken.

Mevrouw van 83 heeft weinig aanspraak, toch vindt ze het fijn om even samen een kopje koffie te drinken.

Vrijwilliger gezocht die op maandagmiddag of vrijdagmiddag iets gezelligs onderneemt met een mevrouw op leeftijd op Kasteel Noord. Mevrouw zit in een rolstoel en wil graag een keertje winkelen, wandelen, een kaartje leggen of kaarten maken. Haar man heeft dan even vrij van zorg.

Gezellige vrouw van 38 heeft Parkinson. Daardoor is haar wereldje wel wat kleiner worden. Wie gaat er met haar iets gezelligs doen, bijv. de hond uitlaten of eens naar de kringloopwinkel?

Helmond West-West
Voor een 50-jarige mevrouw van oorspronkelijk Nigeriaanse afkomst zoeken wij iemand die met haar erop uit gaat vanuit haar nieuwe woonsituatie en die samen met haar aan het verbeteren van haar Nederlands werkt.

Voor een man van midden 60 met Parkinson en daardoor rolstoelgebonden, zoeken we een vrijwilliger die wekelijks met hem wandelt. Meneer houdt van de natuur, maar heeft ook een brede belangstelling voor muziek, lezen en cultuur.


Helmond West- Mierlo Hout
Een 69-jarige man die door reuma, Parkinson en COPD aan huis gebonden is, is op zoek naar een maatje met interesse in kunst en cultuur om samen erop uit te gaan.


Helmond West - Stiphout
Een mevrouw van midden 70, die steeds meer haar zicht verliest, is op zoek naar een bezoek- en wandelvrijwilliger voor woensdagmiddag, zodat haar man even vrij is van de zorg voor haar.


Helmond-Oost
Voor een jonge alleenstaande vrouw met een licht verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een vrijwilligster die met haar een avond of zaterdagmiddag gezellige activiteiten kan ondernemen. Affiniteit met Nederlandstalige muziek, fietsen en gezellig samen naar de stad is een pre!

Een 82 jarige alleenstaande mevrouw zou graag met een vrijwilligster af en toe naar de stad gaan en samen eens per week koffie drinken om haar gevoelens van eenzaamheid en somberheid tegen te gaan.

Voor een 48 jarige vrouw met Poolse achtergrond en sinds kort weet dat ze ernstig ziek is zoeken we een vrijwilligster die eens per week op bezoek kan komen. Gezelligheid, afleiding en kunnen praten zal haar goed doen.