LEVgroep

Voorlichtingsbijeenkomst Premieplan Nationaal Ouderenfonds

Woensdag 13 september van 14.00 tot 15.30 uur wordt bij LEVgroep aan De Bleek 1 in Geldrop (bij de rode schoorsteen)een voorlichtingsbijeenkomst gehouden over het premieplan van het Nationaal Ouderenfonds.

Wilt u een barbecue of een dagje uit voor ouderen organiseren? Of wilt u een duofiets of de aankleding van een gemeenschappelijke ruimte aankopen en mist u daarvoor de financiŽle middelen? Deze uitnodiging is geldig voor alle belangstellenden. Dus niet alleen inwoners van Geldrop-Mierlo kunnen gebruikmaken van het premieplan. Kom dan naar de voorlichting over het Premieplan en verdubbel uw geld!

Het Premieplan helpt zorginstellingen en vrijwilligersorganisaties kleinschalige activiteiten en projecten voor kwetsbare ouderen uit te voeren.
Als u een geldinzamelactie houdt, zoals bijvoorbeeld een rommelmarkt, verdubbelen zij uw netto-opbrengst tot het bedrag van maximaal 2.000 euro.

Als u het komende jaar iets wilt gaan doen voor ouderen in uw wijk, uw wijkgebouw, uw vereniging, uw woonvoorziening of zorginstelling dan mag u deze voorlichting niet missen. Een medewerkster van het nationaal Ouderenfonds komt uitleggen hoe u eenvoudig het dubbel bedrag kunt besteden aan uw doel.

Medewerkers van LEVgroep helpen u na de voorlichting uw idee uit te werken of uw aanvraag te formuleren zodat deze meteen op de post kan.

U kunt zich voor de bijeenkomst opgeven door te bellen met 0640288411 of een mail te sturen naar aanmelding@LEVgroep.nl met als onderwerp Premieplan.